Grondstoffen goed doseren: weten hoe? Registreer je dan nu voor onze online colleges. Nauwkeurig en constant doseren van grondstoffen aan het proces is bepalend voor het eindproduct. Productafkeur én stilstand door brugvorming, verstopping of stofvorming wil je immers voorkomen.

In de online colleges van SPS | Solids Process Solutions maak je, in 7 stappen, verdeeld over 15 colleges, kennis met de belangrijkste aspecten van stortgoed, op weg naar optimaal doseren.

In ieder college zijn hoofdstukken toegevoegd waardoor je snel naar de gewenste informatie toe kan springen. Die vind je in de playbar of wanneer je doorklikt naar YouTube, in de beschrijving (zie hiervoor ook de afbeeldingen).

Na het publiceren van college 11 waarin we onder andere naar selectietool FeederSelect® kijken (selecteert geschikte feedertype(s) op basis van ingegeven procesgegevens van de doseertoepassing), is nu college 12, voor het berekenen van de feeder grootte, in ontwikkeling.

Wil je meer weten? Klik dan op de link om te registreren voor de online colleges.

Geïnteresseerd in de kosteloze selectietool FeederSelect®? Mail naar rob@spssolutions.nl o.v.v. “Interesse FeederSelect®”.