Food

Graan, melkpoeder, suiker, lactose, zetmeel, deegwaren, specerijen, aroma’s

Brabender gravimetrische doseerunits voor integratie in tracking en tracing systemen verzorgen een nauwkeurig, reproduceerbaar en contaminatievrije dosering, continue of discontinue. Graan, melkpoeder, suiker, lactose, zetmeel, cacao en additieven voor cereals, deegwaren, specerijen, aroma’s. De Brabender Food Grade Feeders zijn ontworpen conform de geldende relevante hygiënische normen en richtlijnen (DIN EN 1672-2, EHEDG, FDA, etc.).

Leverbaar in uitvoering voor diverse explosieve omstandigheden volgens ATEX. Nauwkeurig, efficiënt en stofvrij. Zelfreinigende JetFilters van Brabender verzorgen een hygiënisch en stofvrije ontluchting.

Alle Extruders Experts onderdelen staan garant voor een zorgvuldig gebruik van uw grondstoffen. Hiermee zijn de hoogste productkwaliteit en productie-efficiëntie te bereiken. De Extruder Experts onderdelen optimaliseren uw extruderperformance bij gebruik van onder meer Coperion, Clextral, Baker Perkins en Bühler extruders.

Extrusie van cereals vraagt specifieke know-how. Grondstoffen variërend in kwaliteit en eigenschappen verwerkt tot één product met een goede expansie en textuur. Constante kwaliteit moet worden gewaarborgd bij hoge doorvoersnelheden. Goede productinvoer en snelle energietoevoer, bijvoorbeeld met stoom injecties, een goede zelfreiniging van de extruderschroeven zijn even belangrijk als een eenvoudige reiniging en een goede weerstand tegen corrosie.

Productie van gemodificeerd zetmeel draait om de slechte stromingseigenschappen. Met een optimale toevoercapaciteit van de extruderschroef is een goede doorvoer te bereiken. Het mengen en dispergeren vereist zeer gevoelig kneedwerking om de zetmelen te openen. Extruder Experts heeft ervaring met deze extruderprocessen.

Meer informatie over een product in deze markt? Stel uw vraag, wij beantwoorden.

Producten Food

FlexWall®Plus Loss-in-Weight Feeder

FlexWall®Plus Volumetrische Feeder

FlexWall®Plus Batch Feeder

FlexWall®Classic Loss-in-Weight Feeder

FlexWall®Classic Volumetrische Feeder

FlexWall®Classic Batch Feeder

Enkelschroef Loss-In-Weight Feeder met roerwerk

Enkelschroef volumetrische feeder met roerwerk

Enkelschroef Batch Feeder met roerwerk

Dubbelschroef Loss-In-Weight Feeder met roerwerk

Dubbelschroef volumetrische feeder met roerwek

Dubbelschroef Batch Feeder met roerwerk

Trilgoot Loss-in-Weight Feeder

Vloeistof Loss-in-weight feeder

Doseerbandweger

SiloTray loss-in-weight feeder

Laboratory Sized Loss-In-Weight Feeder

MicroBatch dosering

Hopper scale

BatchMaster dosering

Single Feeder Operator Interface

Multiple Feeder Operator Interface

Feeder Controller

Speed Controller

Manufacturing

Cool and Clean

Process Optimizing

Retrofitting