Op 10 & 11 mei 2017 vindt de achtste editie van de beurs Solids 2017 plaats in Dortmund. SOLIDS Dortmund 2017 is dé vakbeurs voor de poeder- en stortgoedtechnologieën in Duitsland.
Solids 2017De achtste editie van Solids in Dortmund is zowel een zakelijke bijeenkomst voor de industrieën als een informatie-uitwisselingsplatform voor diverse stappen in de verwerking van bulkgoederen, zowel fijn als grof. Bovendien is de beurs een kenniscentrum voor innovaties, trends en de nieuwste technologieën. Aanbieders van bulkoplossingen en fabrikanten komen uit alle uithoeken van de wereld om zich op deze beurs te presenteren te laten informeren. Er is vooral veel aandacht voor de nieuwste innovaties en industriële oplossingen. De beurs wordt aangevuld met een uitgebreid programma, met 100 lezingen verdeeld over vijf open podia. Het volledige programma is te vinden op de website van Solids Dortmund. Daarnaast zijn er rondleidingen op de beurs en is er een grote industrieconferentie, het Duitse Brand- en Explosiebeschermings Congres.

Gratis toegangskaarten

Wij heten u welkom op 10 mei op stand E08-4 van Brabender Technologie GmbH & Co KG. Toegangskaarten à € 30,- zijn kosteloos verkrijgbaar bij Alexandra Krause via email aan akrause@brabender-technologie.com onder vermelding van uw persoonsnaam en contactgegevens, firmanaam en adres.
Meer info over de SOLIDS 2017 is te vinden op de website van Schüttgut Dortmund 2017.

Combineer met UL-TTC

Combineer dit evenement met een bezoek aan het UL-TTC compounding Event op het Chempark in Krefeld-Uerdingen. Namens onze partners Brabender Technologie GmbH & Co KG en ECON GmbH nodigen wij onze relaties graag uit voor het UL-TTC compounding event. Wij heten u van harte welkom in het testlab op Chempark Krefeld-Uerdingen voor een dag van presentaties en live demonstraties. Het event wordt georganiseerd door Test- en Onderzoekcentrum UL International TTC GmbH in samenwerking met Leistritz Extrusionstechnik GmbH, Brabender Technologie GmbH & Co KG en ECON GmbH. Deelname aan dit event is kosteloos en inclusief diner.