Samenwerking met Granusteel
Reservedelen onderwatergranulatoren

SPS | Solids Process Solutions is verheugd om aan te kondigen dat zij per 1 maart 2024 exclusief agent is geworden van Granusteel, kwaliteitsleverancier uit Oostenrijk van reservedelen voor onderwatergranulatoren voor de kunststofindustrie.

Uitbreiding van productaanbod
Granusteel is gespecialiseerd in matrijsplaten (die heads), granuleermessen en snijkoppen. Door deze samenwerking kan SPS | Solids Process Solutions haar klanten een breder scala aan hoogwaardige reservedelen aanbieden, met de garantie van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Toewijding aan kwaliteit en expertise
“Als exclusieve agent van Granusteel zijn we vastbesloten om onze klanten de beste reservedelen te bieden op het gebied van onderwatergranulatoren,” aldus Rob van Buitenen. “De mensen achter Granusteel hebben vele jaren ervaring in de industrie en specifieke machine- en proceskennis. De producten van Granusteel voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit wat perfect aansluit bij onze eigen waarden.”

Versterking van betrouwbare leverancierspositie
Met deze samenwerking breidt SPS | Solids Process Solutions haar positie uit als betrouwbare leverancier van oplossingen voor de kunststofproducerende industrie. Naast reservedelen voor twin co-rotating extruders van onze partner Extruder Experts, kunnen klanten in de Benelux nu profiteren van een uitgebreider assortiment aan reservedelen, ondersteund door de technische expertise en ondersteuning van zowel SPS | Solids Process Solutions als Granusteel.

Meer informatie
Meer informatie over Granusteel en hun producten is te vinden op hun website www.granusteel.com of neem dan contact met ons op.

Een brede range aan oplossingen

SPS | Solid Process Solutions biedt een brede range aan equipment voor doseren, extruderen, granuleren en inspecteren. Afhankelijk van uw specifieke behoefte vinden wij de juiste en een economische oplossing.