Samen met onze partners staan wij op PRSE 2024
Bezoek ons op stand S20

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat SPS | Solids Process Solutions wederom samen met haar partners Kubota Brabender Technologie, Extruder Experts en ECON aanwezig zal zijn op de Plastics Recycling Show Europe op 19 en 20 juni 2024 in de RAI Amsterdam! Je kunt ons vinden op Stand S20, waar we klaarstaan om bezoekers te helpen met hun vragen en technische uitdagingen.

Samenwerkende partners
Onze samenwerking met deze gerenommeerde partners stelt ons in staat om de nieuwste oplossingen te presenteren. Of het nu gaat om het doseren van slechtstromende hakende vezels en flakes, het verbeteren van de performance voor dubbelschroefs co-roterende extruders met hoogwaardige onderdelen zoals elementen, assen en huizen, of een buitengewoon energiezuinige onderwatergranulering, wij hebben de expertise in huis om u te ondersteunen. Daarnaast bieden we uitgebreide informatie over PET recycling en kristallisatie.

Wij staan klaar om u te helpen
Bezoek ons op de PRSE beurs en ontdek hoe onze oplossingen uw processen kunnen verbeteren. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw technische uitdagingen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Stand S20!

Een brede range aan oplossingen

SPS | Solid Process Solutions biedt een brede range aan equipment voor doseren, extruderen, granuleren en inspecteren. Afhankelijk van uw specifieke behoefte vinden wij de juiste en een economische oplossing.