Extruder Experts
Ongekende Precisie in Slijtdelen voor Extrudertechnologie

Sinds de start in 2006 heeft onze partner Extruder Experts continu en succesvol gewerkt aan haar positie als vooraanstaande fabrikant en serviceprovider voor slijtdelen van dubbelschroefextruders en streeft zij voortdurend naar perfectie in de wereld van extrudertechnologie.

Ongeëvenaarde Kwaliteitsborging
Bij Extruder Experts staat kwaliteit centraal. Het bedrijf heeft een strikt kwaliteitsmanagementproces geïmplementeerd dat elke fase van de productiecyclus omvat, van conceptontwikkeling tot productie, montage en demontage. Dit proces garandeert dat elk product voldoet aan de hoogste normen voor precisie en duurzaamheid.

De Kracht van 3D-coördinatenmeting
Een cruciaal element in het productieproces van Extruder Experts is de geavanceerde 3D-coördinatenmeetmachine. Deze technologische krachtpatser stelt het bedrijf in staat om elk gefabriceerd extruderonderdeel met ongeëvenaarde precisie te meten en te controleren. Bovendien biedt de machine de mogelijkheid om assen op torsie en doorbuiging te meten, waardoor de producten van Extruder Experts uitblinken in nauwkeurigheid.

Rigoureuze Kwaliteitsinspectie
Pas nadat elk onderdeel een grondige kwaliteitsinspectie heeft doorstaan, wordt het vrijgegeven voor verzending naar klanten. Deze strenge kwaliteitsborging onderscheidt Extruder Experts op duidelijke wijze van haar concurrenten in de extrudertechnologie-industrie.

Een Stap Voorop in Modernisering
Extruder Experts streeft er voortdurend naar haar kwaliteitsborgingsprocessen te verbeteren en altijd voorop te lopen in de modernisering van de sector. Deze toewijding garandeert dat klanten kunnen vertrouwen op producten van de hoogste kwaliteit die naadloos passend geïnstalleerd kunnen worden in hun extruders.

Kies voor Extruder Experts en ervaar zelf de ongeëvenaarde precisie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij aan uw extrudertechnologiebehoeften kunnen voldoen.

Een brede range aan oplossingen

SPS | Solid Process Solutions biedt een brede range aan equipment voor doseren, extruderen, granuleren en inspecteren. Afhankelijk van uw specifieke behoefte vinden wij de juiste en een economische oplossing.