revisie extruderbehuizingen

Extruder Experts levert complete reparaties en modificatiediensten voor meer dan 40 merken dubbelschroefsextruders. De productiefaciliteiten van Extruder Experts in Monschau bevatten onder meer speciale apparatuur voor de productie van extruder behuizingen en slijtbussen. De fabricage van extruder behuizingen betreft zowel geheel massieve uitvoeringen als ook uitvoeringen voorzien van slijtbussen.

Cool and Clean

Extruder Experts plaatst niet alleen nieuwe slijtbussen, maar hersteld ook het koelsysteem tot nieuw conditie via een éénmalige en unieke technisch ingreep, beter bekend als “Cool and Clean”. De mogelijkheden van Extruder Experts beperken zich niet tot slijtbus gevoerde behuizingen.  Zij modificeren ook massieve behuizingen naar uitvoeringen geschikt voor slijtvaste bussen, tegen zeer redelijke prijzen.

De jarenlange ervaring van Extruder Experts stelt hen in staat om zelfs originele en kritische uitvoeringen van massieve behuizingen zonder slijtbussen, te voorzien van dunwandige slijtbussen dankzij speciale productie technieken. Daardoor kunnen dergelijke behuizingen ook opnieuw gebruikt worden voor het extrusieproces.

Advies extruders

SPS | Solids Process Solutions is exclusief agent voor Extruder Experts in de Benelux. Rob van Buitenen is uw contactpersoon voor Extruder Experts en adviseert u graag.

T+31 33 453 23 22 | M. +31 646 32 54 64 | E. rob@SPSsolutions.nl |  www.SPSsolutions.nl