Op dinsdag 9 mei vindt het UL-TTC compounding event op het Chempark Krefeld-Uerdingen plaats.

Namens onze partners Brabender Technologie GmbH & Co KG en ECON GmbH nodigen wij onze relaties graag uit voor het UL-TTC compounding event. Wij heten u van harte welkom in het testlab op Chempark Krefeld-Uerdingen voor een dag van presentaties en live demonstraties. Het event wordt georganiseerd door Test- en Onderzoekcentrum UL International TTC GmbH in samenwerking met Leistritz Extrusionstechnik GmbH, Brabender Technologie GmbH & Co KG en ECON GmbH.

Er zijn presentaties van UL TTC, Leistritz, Brabender Technologie en ECON en demonstraties met een co-rotation twinscrew extruder type ZSE 27 MAXX in combinatie met de Brabender Technologie FlexWall doseerder en de ECON EUP onderwater granulator.
Bekijk de uitnodiging

Deelname kosteloos en inclusief diner

Deelnemers zijn ook uitgenodigd voor een diner in Restaurant Küferei om 17.30 uur restaurant-kueferei.de. Deelname aan dit evenement en diner is kosteloos, plaatsen zijn beperkt, dus meld u snel aan! Voor deelname kunt u inschrijven vóór 24 (26) april door een e-mail te sturen naar extruder@leistritz.com onder vermelding van uw persoonsnaam, contactgegevens, firmanaam en adres.

Combineer met Solids 2017

Dit evenement laat zich goed combineren met een bezoek aan Solids 2017 in Dortmund op 10 en 11 mei.